Stoomt VTM Julie Vermeire en Sarah Mouhamou klaar als nieuwe tv-gezichten? “Als we kinderen aankunnen, dan de volwassen ook”

ShowbitsOp VTM is het derde seizoen van ‘Een Echte Job’ gestart, met onder meer Julie Vermeire en Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou. Showbits bracht de twee samen voor een dubbelinterview over hun ervaringen in het ziekenhuis en over hun carrières die duidelijk in de lift zitten. Is Sarah klaar voor een overstap van Ketnet naar VTM? “Ik sta zeker open voor een uitdaging”, vertelt ze aan Jarne. Julie zal binnenkort zelfs twee keer per week te zien zijn op VTM, want binnenkort start ook ‘De Vermeires’. “”Twee keer reality, dus ik hoop dat ik gewaardeerd word om wie ik ben”, zegt ze. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

8 reacties

  • Marcus Van Rompay

    1 jaar geleden
    Gelukkig zijn er nog andere kanalen genoeg
  • Diane Aerts

    1 jaar geleden
    Waar is de tijd van de gewone man op tv. ZUCHT ! , heimwee inplaats van de zelf verklaarde bekende gezichten dochter van … zoon van … wij zijn aan het denken van de tv buiten te zwieren en te streamen.
  • Wouter Van de Walle

    1 jaar geleden
    Altijd leuk deze 2 meiden te zien!
  • Moniek Smets

    1 jaar geleden
    Vers bloed noemen ze dat zijn altijd dezelfde dat ge ziet . Als ge nu eens zo’n programma zou maken met onbekenden die eens willen proeven van een ander beroep .
  • Annette Van Meervelde

    1 jaar geleden
    Altijd en overal dezelfde gezichten. Kotsbeu word je ze. Gelukkig zijn er zenders genoeg in het buitenland om enkel iets wat je interesse heeft te volgen.