PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Incidentje op zijn tijd kan geen kwaad voor onze columnist, maar wat met Iserbyt? “Eli faalt wel heel veel op kampioenschappen”

VELDRIJDENMichael Vanthourenhout pakte de Belgische titel voor Laurens Sweeck, maar daarmee is allesbehalve alles gezegd over het BK. Het ‘fietswisselincident’ in de materiaalzone blijft beroeren, dat bleek ook in Otegem maandag. Niet nodig en tijd om het af te sluiten, vindt onze columnist Niels Albert. “Er zijn jaren geweest dat de crossers elkaars rug hadden gewassen, zo blij waren ze dat de ander won. Zo moet het ook niet.” Zelf onthoudt hij vooral het falen van Iserbyt. “Nog geen klassement gewonnen, geen kampioenschap, geen trui. En hoe moet Eli dat nog doorbreken?”

18 reacties

  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    Iserbyt maakt weer de fout zoals vorig seizoen om vroeg zijn top te halen en zoveel mogelijk overwinningen te boeken tegen dat Van Aert en VDPoel hun intrede maken .
  • Nico Deroo

    1 jaar geleden
    Persoonlijk denk ik dat Iserbyt op dergelijke momenten te nerveus is, hij doet zijn uiterste best maar legt misschien te veel druk op zichzelf. Hij is een goede veldrijder, nu de druk er afhalen en hij zal uitblinken. Kijk naar de beelden van voor de start van iserbyt... Nys 3 de, amai wat een prestatie voor een 20 jarige, doe zo verder en je zal toekomst gericht een mooie carrière kunnen maken en de koers mee kunnen mee bepalen op elke cross dus neem uw tijd en de rest komt vanzelf .
  • Walter De Vuyst

    1 jaar geleden
    De entourage van Vanthourenhout was op de hoogte van het reglement aangaande de fietswissels . Dit werd met de voeten getreden en niet nageleefd . Wat Yserbyt betreft , een steengoede coureur maar met een te beperkt vermogen om een gans seizoen mee te draaien .
  • Lucien Mertens

    1 jaar geleden
    Vrees dat het vooral een mentale kwestie is bij Eli, de angst om te falen dwingt hem keer op keer in de fout als het er echt op aan komt, spijtig want het is een steengoede crosser.
  • Nico De Jaeck

    1 jaar geleden
    Blijten kan hij goed, t is steeds de fout van iemand of van het parcours als hij niet wint