Licht gaat uit bij Sporting Hasselt

Sporting Hasselt heeft zaterdag een nieuwe nederlaag moeten incasseren in de Eerste Klasse Amateurs. Beerschot Wilrijk was met 0-2 te sterk voor de Limburgers. Voor Hasselt was het de derde nederlaag op rij, dit kalenderjaar kon de ploeg nog maar twee matchen winnen.

fivr, stdr

Hoewel het al na drie minuten met tien man kwam te staan, slaagde Beerschot Wilrijk er toch in de drie punten te pakken op het veld van Sporting Hasselt. Bij de thuisploeg ging het licht letterlijk en figuurlijk uit - de match werd na twaalf minuten even stilgelegd door problemen met de lichtmasten. Losada en Placca zorgden voor de 0-2-eindstand.

De Kielenaars blijven zo ruim met tien punten voorsprong aan de leiding en zijn al zeker van de eerste plaats in de reguliere competitie. Hasselt staat op een troosteloze elfde plaats.