Ryanair-topman Michael O'Leary.
Volledig scherm
Ryanair-topman Michael O'Leary. © Photo News

Ryanair-topman Michael O’Leary niet onder de indruk van stakingen: “Vakbonden kramen onzin uit”

UPDATE“De Belgische vakbonden zeggen veel, maar weinig ervan is waar.” Dat heeft Ryanair-topman Michael O’Leary vandaag gezegd tijdens een persconferentie. O’Leary zakte af naar Brussel om aan te kondigen dat de Ierse luchtvaartmaatschappij tijdens het zomerseizoen een extra vliegtuig, het zestiende, zal baseren op de luchthaven van Charleroi. Hij herbevestigde ook dat de basis op Brussels Airport voorlopig niet heropent.

18 reacties

  • Norman Hardy

    1 jaar geleden
    Ryanair brengt voor Wallonië zo goed als niets op. Integendeel ze worden door Magnette en co royaal gesponsord en het zijn wel wij (Vlamingen) die daarvan het merendeel betalen. De in Zaventem vrijgekomen plaatsen zijn nu al ingenomen door Transavia, een meer dan deftige airline met bijna 70 jaar ervaring. Gino: indien elk landsdeel zijn eigen boontjes moet doppen, hoe gaat Wallonië dan aan Vlaamse bedrijven fiscale voordelen kunnen geven?
  • Henri Demeer

    1 jaar geleden
    Binnenkort is hij weg uit Belgie en dan gaan ze weer allen bleiten .
  • Guido Ceuleers

    1 jaar geleden
    Die tarieven in Charleroi zijn zoveel lager, door financiële tussenkomst v/h Waalse gewest. Vlaams belastinggeld dat deel uitmaakt v/d jaarlijkse transfer van 7 miljard euro. Waarom hoor ik hierover niets van VB en NVA ?
  • Johan hendrickx

    1 jaar geleden
    O'Leary zal daar niet van wakker liggen dat de vakbonden hier zoveel mogelijk kapot staken. Wat vluchten minder of niets meer vanuit Zaventem zal Ryanair nauwelijks deren.
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    En straks maar janken als er weer jobs verdwijnen door hun acties .