‘Temptation’ Megan over mogelijke belastingfraude: “Nu denkt iedereen dat ik oneerlijk ben”

Nadat Megan Desaver in een podcast vertelde dat ze geen belastingen betaalt “omdat je dan de helft kwijt bent”, was ze dinsdag niet uit de media weg te denken. Ook in het nieuwe showbizzprogramma ‘Play café’ hebben ze het uitgebreid over haar akkefietje. “Het is niet zo dat ik belastingen ontwijk”, benadrukt de Temptation-deelneemster.

De realityster bekende in een interview met het Nederlandse Youtube-kanaal Rumag geen belastingen te betalen op haar inkomsten, wegens “oneerlijk”. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk...”, zei ze. En dat veroorzaakte behoorlijk wat ophef. “Volgens haar heeft ze zich verkeerd uitgedrukt”, kondigt presentator Matthias Vandenbulcke in het nieuwe showbizzprogramma Play Café aan, maar daar lijkt collega Viktor Verhulst toch het zijne van te denken. “Het is niet zo dat ik belastingen ontwijk”, benadrukt de Temptation-deelneemster nog eens in een eigen video.

Ook minister van financiën Vincent Van Peteghem heeft zo zijn mening over de mogelijke belastingfraude. “Geen belastingen betalen, is natuurlijk niet slim”, klinkt het in een reactie. “Als je het opzettelijk niet doet, mag je terugbetalen wat je in het verleden niet betaald hebt. En je krijgt er nog een boete bovenop.”

LEES OOK. Uitspraak van ‘Temptation’-kandidate zal fiscus niet ontgaan zijn: “Ik vrees dat ze onaangenaam telefoontje krijgt”

(tica)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER