Axel Daeseleire krijgt deksel op de neus in ‘Erfgenaam gezocht’: “Ik laat niemand binnen”

TVZelfs met een klinkende naam als Axel Daeseleire gaan niet alle deuren open. Dat ondervindt de presentator donderdagavond aan de lijve in een nieuwe aflevering van ‘Erfgenaam gezocht’. Bij de zoektocht naar de rechtmatige erfgenaam van Angela Vervinckt krijgt Daeseleire het deksel op de neus.

10 reacties

  • Leopold Vanhoof

    1 jaar geleden
    Als een notaris niet bekwaam is om een volle in België levende broer op te sporen moet hij worden gesanctioneerd, hij wordt daar trouwens goed voor betaald.
  • Noel Laperre

    1 jaar geleden
    Hier wordt aardig geflirt met de grenzen van de privacy gdpr wetgeving. De aangesproken mensen zijn verrassend coöperatief en loslippig.
  • leen hanssens

    1 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat Axel op internet van alles kan opzoeken over het privéleven van de overledenen. Is dit niet de taak van de notaris?
  • Bob Fréson

    1 jaar geleden
    Al van bij de vorige afleveringen had ik al de indruk dat er bij sommige burgemeesters en notarissen serieus gesjoemeld werd, en er met opzet niet naar erfgenamen gezocht werd, alhoewel het vrij simpel en gemakkelijk was. Maar ja, waar er geld te rapen valt, lopen er ook geldwolven rond.
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Waar staat ergens dat notarissen erfgenamen moeten opzoeken tot in de jaren stillekes en familie moeten zoeken gaande tot het tiende knoopsgat? Eerder de taak van Financiën want die kunnen gemakkelijker verdergaan in hun opzoekingen en bovendien weten die alles over onze financiën.