Moskou vergelijkt acties van westerse landen tegen Rusland met Holocaust van Hitler tegen de joden: “Westen wil ‘eindoplossing’ voor de Russen”

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft de westerse acties tegen zijn land vergeleken met de 'Endlösung' (eindoplossing), het plan van nazi-Duitsland voor een genocide tegen het Joodse volk.

12 reacties

  • Marc Van Eyndhoven

    1 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat de NAVO de Russen terug over hun eigen grens gaat duwen.
  • Wim Wuytack

    1 jaar geleden
    Op welke medicijnen zitten die daar in het kremlin,ze kramen er alleszins veel onzin uit.
  • Ives Ameel

    1 jaar geleden
    Niet overdrijven het zijn Russen die Oekraïne aangevallen hebben niet omgekeerd en niet het Westen, het had gemakkelijk vermeden kunnen worden dat circus ginder. Russen hebben zich laten oplichten door andere energie leveranciers die nu gouden zaken doen, en sjoemelaars.
  • Erwin Werwaarts

    1 jaar geleden
    Aan de hand van de hier ongeloofelijk manipulatieve uitspraken van Lavrov , kan de wereld nu eens duidelijk zelf opmerken , hoe erg de Russische bevolking in het verleden moet blootgesteld geweest zijn , aan de hersenspoelingen van het huidige Russische regime .
  • Walter Decock

    1 jaar geleden
    Het Russische volk moet kunnen zeggen en schrijven wat het echt wil, en geloof me vrij, dat is niet oorlog. Als dat niet kan in de nabije toekomst vernietigd Rusland zichzelf, toch als dictatoriale staat.