Mieke Bouve
Volledig scherm
PREMIUM
Mieke Bouve © Johan Martens

‘Merlina’-actrice Mieke Bouve verloor haar man Jaak: “Ik weet niet of ik ooit nog de kracht vind om mijn hart weer open te zetten”

BV“Mijn dochter gelukkig zien, drukt me soms met de neus op de feiten.” Een jaar na het overlijden van haar geliefde man Jaak voelt het gemis voor Mieke Bouve (61) intenser dan ooit, vertelt ze in PRIMO. “Soms bekruipt de eenzaamheid mij”, vertelt de ‘Merlina’-actrice in een uitgebreid gesprek over de ziekte die Jaak verteerde, de legendarische tv-reeks die haar beroemd maakte en ouder worden. “Het enige dat ik kan doen, is solliciteren. Het zijn de producers die steeds in dezelfde vijver vissen.”

7 reacties

  • Jozef Vermeulen

    1 jaar geleden
    "Het zijn de producers die steeds in dezelfde vijver vissen.” Ze kiezen nu eenmaal geen actrices van het amateurtoneel.
  • Alex Jonckers

    1 jaar geleden
    Mieke, ik wens je heel veel moed, en onarm de mooie herinneringen, ik weet dat het niet gemakkelijk is, want ik heb mijn vrouw moeten afgeven over twee jaar terug, na achtenveertig jaar huwelijk, dus ik begrijp heel goed wat je meemaak, het verdriet zal stilletjes aan minderen, maar het gemis zal nooit verdwijnen, ik wens je in ieder geval nog veel moed Mieke.
  • MARTINE HOORELBEKE

    1 jaar geleden
    Ik begrijp zeer goed wat zij voelt. Ik heb mijn echtgenoot bijna 2 jaar geleden verloren en het zal nooit wennen. Veel moed en sterkte
  • Hilde Weymeersch

    1 jaar geleden
    een geliefde verliezen went nooit.
  • maria peeters

    1 jaar geleden
    Toffe madam