Debast en Murillo balen: beiden gingen ze in de fout bij een van de tegengoals.
Volledig scherm
Debast en Murillo balen: beiden gingen ze in de fout bij een van de tegengoals. © Photo News
Anderlecht AND
2
EINDE
3
Zulte Waregem ZWA
  • 35' 36' Goal Benito Raman
  • Zinho Gano Goal 11'
  • Alioune Ndour Goal 62'
  • Alieu Fadera Goal 75'

Nieuwe mokerslag voor Anderlecht, dat na defensief geknoei ook onderuit gaat na spektakelstuk tegen Zulte Waregem

Zulte Waregem duwt Anderlecht nog dieper in de miserie en klimt met een duurbevochten driepunter zelf weg van de voorlaatste plaats. Ondanks twee doelpunten binnen evenveel minuten van Benito Raman in het derde kwartier, leed het team van Brian Riemer een pijnlijke thuisnederlaag. Paars-wit houdt amper vijf punten voorsprong op Zulte Waregem en de eerste degradatieplaats. Hoeveel dieper kan de trotse recordkampioen nog zakken?

91 reacties

  • Marc Pauwels

    1 jaar geleden
    Als ge tegenwoordig goed speelt ( Trebel ) wordt ge vervangen, want de data zijn NOK. Onbegrijpbaar de gedane wissels.
  • wim De Smet

    1 jaar geleden
    Murillo en de Bast en die zouden dan graag international worden, godgeklaagd.
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Ge kunt nu al weddenschappen aan gaan in de hoeveelste minuut de match zondag op Seraing bij een 3-0 stand gaat stilgelegd worden door het gooien van vuurpijlen op het veld door de bezoekende supporters.
  • Jess Degrauwe

    1 jaar geleden
    Het is maar een vaststelling. Maar sinds Riemer de coach is hebben er al enkele spelers er de brui aan gegeven. En dan moet men natuurlijk roeien met de riemen die men heeft. Wat mij betreft is de aanstelling van Riemer weer een voorbeeld van onvoldoende voetbalkennis van het hedendaagse bestuur. Een coach moet niet alleen tactisch oké zijn maar moet ook een heel goede teambuilder zijn. En laat dat laatste juist ontbreken bij Anderlecht.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Kan gebeuren in voetbal. Was het goed? Neen. Kan het béter? Zeker. Maar Anderlecht staat momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Anderlecht was de betere ploeg met 53% waren ze wél dominant, schoten ze 19 maal op doel en was de paal en Bossut (7 reddingen) de redder van Zulte. De individuele fouten achteraan waren nefast. Dus ja, slechte uitslag.