Ongeloof bij Anderlecht
Volledig scherm
PREMIUM
Ongeloof bij Anderlecht © Belga

“Veel erger kan het nu toch niet meer, meneer Vandenhaute?”: onze chef voetbal vraagt zich af hoe groot een crisis kan zijn

Hoe groot kan een crisis zijn? Na alle heisa van de voorbije weken nu ook pijnlijk en klungelend onderuit tegen Zulte Waregem (2-3). Pauvre Anderlecht. 2023 blijkt één regelrechte nachtmerrie, zo ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Het is dat het Lotto Park leeg was, of een striemend fluitconcert zou hebben weergalmd.” Lees hieronder zijn analyse.

39 reacties

  • Rene Philips

    1 jaar geleden
    Niet voor of tegen Vandenhaute maar is het dan zijn fout dat de internationale? Debast en Vertonghen in de fout dat het niet meer schoon om aanzien is en de overwinning cadeau doen aan Essevee.
  • Guy Lefebure

    1 jaar geleden
    Het probleem begon 20 - 25 jaar geleden bij de vorige voorzitters en hun bestuur. Ze leefden boven hun stand en maakten schulden. Vandenhaute heeft Anderlecht gered, maar dat vergeten veel mensen. Van een Club-supporter.
  • André Christiaens

    1 jaar geleden
    Is Trebel geen leider? hij heeft een wedde van 3.5 milj euro per jaar. Als men de rest van dit seizoen met Raman als spits speelt reden zij het wel. Raman is vinnig - snel en kan scoren, maar dan moet Trebel hem bedienen van uit het middenveld. Ja lopen moeten ze, de bal moet in het mandje zij ooit Boskamp en die kon stampen. sup.. van FCB
  • Jan Gijsen

    1 jaar geleden
    Het zou nuttig en goed zijn voor Anderlecht om enkele jaren in 2 de klasse te spelen. Daar kunnen ze opnieuw herbronnen en dan proberen te promoveren naar 1 ste klasse. Als ze daar dan kampioen worden , is het opnieuw feest in het Astridpark. De supporters kunnen zich scharen achter Union en daar hun hart ophalen.
  • Ronny Popelier

    1 jaar geleden
    En de pers nu alles verbloemen en overdrijven. Wat op het plein gebeurt is ten allen tijde de spelers verantwoordelijke . Nu terug beweren o ja , de schuldige is Wouter , die echt wel het allerbeste wil voor de ploeg. Gelukkig is Wouter er nog anders was het over. Wat respect voor Marc, Wouter enz om hun inzet en volharding . Alles afbreken is al te makkelijk , resultaat gezien op Standard , met alle gevolgen van dien , beschamend nep supporters, amokmakers.