Victor Barberá
Volledig scherm
Victor Barberá © RV

Jutglà achterna: Club Brugge haalt nu al eerste zomeraankoop binnen bij Barça B

Met de 18-jarige Victor Barberá legt Club Brugge straks een eerste zomeraanwinst vast. De spits van Barcelona B kiest in het spoor van Ferran Jutglà een avontuur bij blauw-zwart boven een contractverlenging bij de Catalaanse club.

14 reacties

  • greta Nissen

    1 jaar geleden
    Hoefkens was de juiste man op de juiste ëplaats maar gebrek aan ruggesteun van het bestuur als het er op aan kwam en de eeuwig ongeduldige en meekwelende supporters hebben hem de das omgedaan,een gemiste kans voorwaar!
  • Ludo Kustermans

    1 jaar geleden
    Dan moeten ze weer gaan voetballen
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Een slimme transfer, hij komt pas in de zomer en vertrekt dus gratis bij Barça. Dat is de enige manier om het Belgische voetbal nog leefbaar te houden. Als hij een voltreffer blijkt verkoop je hem voor 20 miljoen €, in het andere geval laat je hem gaan.
  • Luc De Rammelaere

    1 jaar geleden
    De club speelt CH.L. met zeer jonge ploeg o.m. drie tieners en enkelen van 20/21 jaar, en nog zagen dat er niet genoeg jongeren meedoen.??
  • Ferdinand Drees

    1 jaar geleden
    Ze gaan het nooit leren, weer een aanvaller, de verdediging is een zeef en weer geen Belg, hoe kan men nog voor deze buitenlandse ploeg supporteren, ik niet.
  1. Liever één resultaat in de hand dan tien filosofieën in de lucht: op zoek naar het voetbal-DNA van Nicky Hayen
    PREMIUM
    7

    Liever één resultaat in de hand dan tien filoso­fieën in de lucht: op zoek naar het voet­bal-DNA van Nicky Hayen

    Nicky Hayen (43) heeft zijn start als hoofdcoach van Club Brugge niet gemist. Hij loodste Club in het spoor van competitieleider Anderlecht én naar de halve finale in de Conference League. Maar waar staat de trainer Nicky Hayen voor? Op het eerste gezicht lijkt Hayen een coach die veeleer een resultaat nastreeft dan een herkenbare filosofie. “Als je ziet hoé lang een speler gemiddeld in balbezit is - zeer weinig -, dan is het niet onlogisch dat ik als trainer kijk naar het spel zonder bal.”
  2. “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschillende keren kader treft
    12

    “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschil­len­de keren kader treft

    Geen overwinning voor Club Brugge in zijn opener van de Champions’ Play-Offs tegen Cercle Brugge. Het zat blauw-zwart ook niet mee. Waar de goal van Denkey na een lange VAR-check net geen buitenspel bleek, was de potentiële gelijkmaker van Nusa dat wel wegens bijzonder nipt offside van Thiago. En ook na rust zit het Club niet mee. Pas in minuut 83 vond het via invaller Skov Olsen de gelijkmaker. “We kunnen elke week trainen op efficiëntie, maar het moet gewoon in de wedstrijden gebeuren.”