Tranen met tuiten en de allereerste ontmoeting tussen “de Lau” en Billie-Ray: dit was ‘Astrid Coppens de musical’

James Cooke heeft donderdagavond alweer een BV in de bloemetjes gezet met een musical over zijn of haar leven. Deze keer kreeg Astrid Coppens de hoofdrol en dat verliep erg emotioneel. Zo kon ze haar tranen niet tegenhouden na een liedje over haar vioolcarrière. Doordat ze als klein meisje al op een hoog niveau speelde, heeft ze veel moeten missen.

Een ander erg opmerkelijk moment: Astrids broer, de Lau, kwam plots het podium op als DJ. “Is dat mijn broer?”, vroeg ze verbaasd aan James. De twee hebben elkaar immers door corona al bijna drie jaar niet meer gezien. Laurens heeft dus ook nog nooit zijn nichtje, Billie-Ray, in het echt ontmoet. En dat zorgt voor een emotioneel moment.

LEES OOK. Astrid Coppens over relatie met Bram: “In het begin moesten we ons verstoppen voor de Lau”

Verder heeft ze het ook nog over haar ontmoeting met haar man Bram. “In het begin moesten we in het geniep afspreken, want ik mocht eigenlijk met geen vrienden van de Lau daten”, verklapt ze. “Maar die regel heb ik dus verbroken en daar heb ik toch geen spijt van gehad.” Ondertussen zijn de twee al zeven jaar getrouwd en hebben ze twee dochtertjes.

LEES OOK. Ouders verrassen zwangere Astrid Coppens in ‘James the musical’: “Chapeau dat James mama zo ver kreeg”

(tica)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER