BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Parker scherp voor zijn ploeg na nieuw puntenverlies: “Dit is niet de manier waarop ik wil spelen” - Odoi: “We speelden de bal gewoon maar wat rond”

Scott Parker blijft voorlopig vruchteloos wachten op zijn eerste zege als coach van Club Brugge. De Engelsman was kritisch voor de manier waarop blauw-zwart op Stayen speelde na de voorsprong. “Er is extreem veel werk aan de winkel.”

43 reacties

  • Noel De Bruyckere

    1 jaar geleden
    De gouden schoen wordt uitgereikt aan de beste en dat is Mignolet .met kilometers de beste en daar hebben een paar blunders niks mee te maken. superkeper courtois heeft dit jaar ook al een paar keer geblunderd.dat is bij iedereen mogelijk.
  • Hedwig Mervillie

    1 jaar geleden
    Blijkbaar is de "BluvnGoan"-mentaliteit niet langer aanwezig in de spelersrangen. De gevolgen zijn bekend: concentratieverlies, inefficiënt gepingel en het verspelen van dure punten. Clement had het ook door en verkaste op tijd. Met een paar goede winteraankopen en wat meeval kon Club toch nog kampioen worden in 21-22. Play-off 1 bereiken is de enige uitdaging die nog rest voor Club dit seizoen in de hoop dat Parker de sputterende motor snel terug aan de praat krijgt. Benfica here we come..
  • Marco brilmans

    1 jaar geleden
    Als je de tendens bekijkt, zoals ook bij Anderlecht.. en je blijft overal op besparen, transfers, spelers, coaches.. dan mag het je ook niet verbazen dat dit toonbaar wordt in de resultaten. Men begrijpt niet, zowel n topsport als het professioneel leven in het algemeen, dat je je rendement en besparing niet haalt, als je op mensen bespaart. Dat is kortetermijndenken en dat bekoop/betaal je op (middel)lange termijn.
  • Jozef vanden kieboom

    1 jaar geleden
    Iedereen schrijft maar over de afgang van Anderlecht maar hier zit er ook een ferm haar in de boter met hun aankopen van 50 miljoen
  • Franky Malfliet

    1 jaar geleden
    Heinz dat was voor het ontslag ook al. Alleen tijdens een voorsprong begint er paniek in de ploeg te komen waardoor ze achteruit gaan voetballen enzo fouten maken inplaats van voor een tweede doelpunt te gaan