© Radio2 Antwerpen

“Bedankt om elke dag bij ons te zijn, om elke dag te luisteren”: dit was het laatste fragment van regionale ochtendshow op Radio2

Antwerpen -

De laatste regionale ochtendshow van Radio2 zit erop. Sharon Slegers, die jarenlang de ochtendstem was van de radiozender, kreeg het bij haar dankwoord moeilijk. En misschien hadden de mooie woorden van haar collega Dennis van den Buijs daar ook iets mee te maken. “Jij was familie voor zoveel mensen”, zei Van den Buijs, die Slegers tot tranen bewoog.

debn

“Dank jullie wel om hier elke ochtend te zijn, elke ochtend te luisteren”, sloot een emotionele Sharon Slegers, de stem van de ochtend, Radio2 in Antwerpen af. Maandag beginnen Peter Van de Veire en Kim Van Oncen aan Goeiemorgen Morgen!, het nieuwe algemene ochtendprogramma van de radiozender.

LEES OOK. Nieuwe ochtendshow op Radio2 heet ‘Goeiemorgen Morgen!’: “Nicole zou ongelooflijk trots zijn”

Maar dat kon niet passeren zonder Sharon Slegers eerst in de bloemetjes te zetten. “Sharon, groot lawijt met een klein hartje, wat hebben we mooie tijden met jou beleefd. Voor duizenden mensen in de regio Antwerpen ben jij een gezellige en goedlachse compagnon met wie al die mensen goed opstaan. De zon in iemands leven en eigenlijk ben je ook familie voor heel veel mensen”, zei haar collega Dennis van den Buijs.

“Je bent altijd zo dichtbij, Sharon, en daarom zijn we blij dat we jou in het weekend nog gaan horen. We gaan je missen op de redactie in Antwerpen, want nu moet je naar Brussel. Hoe ga je dat doen met je elektrische fiets? Wie gaat er balpennen naar ons hoofd smijten? Hoe jij op de radio bent, zo ben jij in het echt ook. Je bent authentiek, jij bent Sharon. Jij bent een instituut.”

Met die woorden hield Slegers het niet droog. “Ik ben hier niet goed in. Dank jullie wel om allemaal elke ochtend te luisteren en om zo geweldig te zijn”, sloot ze kort af, waarna Madonna met Hung Up het ochtendprogramma definitief afsloot. De Antwerpse presentatrice start zaterdag 28 januari met Radio2 Wat een weekend, een nationaal programma op zaterdag tussen 6 en 8 uur en op zondag van 7 tot 9 uur.

LEES OOK. De bloggende supermarktuitbater die het tot sidekick van Van de Veire schopte: Kim Van Oncen (38) kan het allemaal

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER