© Facebook

Dit dorpje staat in rep en roer door opvallende stunt met naaktmodel van de lokale beenhouwer

Reclame is reclame, in welke vorm dan ook. Dat moet slager Darren Gerrand gedacht hebben. De Australiër pakte uit met een wel heel opvallende stunt met een naaktmodel. De inwoners van het dorpje Lancelin wisten niet wat ze meemaakten.

vtvn

Wie bij zijn slager binnenwandelt, verwacht veel lekker vlees te zien liggen in de toog. Maar toen de klanten van Gerrand deze week hun portie salami kwamen kopen, kregen ze écht waar voor hun geld. Er lag namelijk een naakte vrouw tussen de hamburgers, worsten en gebraden. Enkel wat peterselie verborg haar ‘sappigste’ plekjes.

Op het lichaam van de vrouw had Gerrand bovendien de verschillende zones waar hij zijn vleeswaren vandaan haalt getekend. Gaande van “borst” en “been” tot “rib”. “Ik had dit fijn model voor vier dagen laten overkomen uit Sydney en ze vond het een goed idee”, reageert Gerrans.

De foto werd ondertussen al meer dan 200 keer gedeeld na de verschijning op de Facebook-pagina van Lancelin. De reacties waren verdeeld. Sommige vonden het vooral “aanstootgevend en onnodig”, terwijl anderen er wel de humor van zagen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer