Sneeuwruimer belandt in zijberm E313: bestuurder in levensgevaar

RanstIn Ranst is de bestuurder van een sneeuwruimer in moeilijkheden geraakt. Het gevaarte belandde in de berm van de E313 richting Antwerpen. De bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Henco investeert 10 miljoen in nieuwe schuimlijn: “We halen zo jaarlijks meer dan 1.000 vrachtwagens van de weg”

    Henco investeert 10 miljoen in nieuwe schuimlijn: “We halen zo jaarlijks meer dan 1.000 vrachtwa­gens van de weg”

    Henco, het bekende bedrijf langs de E313 dat gespecialiseerd is in buizen en fittingen, start vanaf deze maand met de productie van voorgeïsoleerde buizen. Hiervoor wordt 10 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe schuimlijn, die de bekende Henco-meerlagenbuis van isolatie voorziet. De investering levert grote voordelen op in efficiëntie en leveringsflexibiliteit, maar ook op het vlak van duurzaamheid. Het bedrijf haalt hierdoor jaarlijks immers meer dan 1.000 vrachtwagens van de weg. “Het kwaliteitslabel ‘made in Belgium’ mogen we nu echt wel terecht voeren.”
    Herentals
  2. Geen plaats voor 700 kinderen in Antwerps bijzonder onderwijs: “Moet mijn 3-jarig dochtertje in sociaal isolement vallen?”
    PREMIUM

    Geen plaats voor 700 kinderen in Antwerps bijzonder onderwijs: “Moet mijn 3-jarig dochtertje in sociaal isolement vallen?”

    “Uw kind kan volgend jaar niet naar school.” Die boodschap ontvingen honderden ouders in Antwerpen deze week. Volgend schooljaar is er voor hun kind géén plaats in het bijzonder onderwijs in de stad. In totaal vallen 693 kinderen uit de boot. De ouders trekken nu gezamenlijk aan de alarmbel. “De medewerker van de stad toonde begrip. Maar een mogelijke oplossing? Die had ze niet.”
    Antwerpen