Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Moeizame avondspits in Antwerpen: uur file op Ring richting Gent, anderhalf uur aanschuiven in Ranst

Antwerpen/RanstHet winterweer veroorzaakt heel wat moeilijkheden op de Antwerpse wegen. Wie door de Kennedytunnel richting Gent moet, verliest momenteel meer dan een uur. Eerder op de dag ging een sneeuwruimer van de baan op de E313 in Ranst. Ook daar sta je anderhalf uur in de file.

  1. Vakbonden houden ‘ludieke’ actie aan Begijnenstraat: “Gevangenis moet langer open blijven, maar de gevel gaat misschien omvallen”
    PREMIUM

    Vakbonden houden ‘ludieke’ actie aan Begijnen­straat: “Gevangenis moet langer open blijven, maar de gevel gaat misschien omvallen”

    Opnieuw een vakbondsactie aan de Antwerpse gevangenis in de Begijnenstraat. De directe aanleiding: een gevel die overhelt en mogelijk zou kunnen omvallen. De echte reden? Grote ontevredenheid over de beslissing van justitieminister Van Tigchelt over de sluiting van de gevangenis van Hoogstraten. “Nu moet de Begijnenstraat dus langer open blijven, maar we zien geen geld voor de infrastructuur.”
    Antwerpen
  2. 6 jaar cel voor lid van motorbende dat bejaard koppel thuis aanviel om schuld van hun zoon te innen: “Helft van 12 miljoen euro was voor mij”
    PREMIUM
    UPDATE

    6 jaar cel voor lid van motorbende dat bejaard koppel thuis aanviel om schuld van hun zoon te innen: “Helft van 12 miljoen euro was voor mij”

    Zes jaar cel, dat is de straf die Nestoras K. uit Ravels vandaag mag toevoegen aan zijn strafblad. De reden? Een brutale home-invasion bij een bejaard koppel in Brasschaat. Een Kempense zakenman had nog 12 miljoen euro te goed van hun zoon en K., die banden heeft met motorbende Satudarah, ging die schulden ‘innen’. “Het slachtoffer zou zelf voorgesteld hebben om de inhoud van de kluis mee te geven”, stelde K.’s advocate. Ook deze keer was hij niet aanwezig in de rechtbank, aangezien hij twee maanden geleden zijn enkelband doorknipte en ervandoor ging.
    Antwerpen