Megan Desaever.
Volledig scherm
PREMIUM
Megan Desaever. © RV

'Temptation' Megan (22) spreekt nadat ze uit bed werd gelicht voor belastingfraude: “Ik geraakte gewoon niet op itsme”

“Ik heb het allemaal niet zo gewild.” Megan Desaever (22), naar wie een gerechtelijk onderzoek loopt nadat ze belastingfraude pleegde, spreekt voor het eerst. De jonge vrouw werd vrijdagmorgen gearresteerd en urenlang verhoord door de politie. “Het laatste jaar heb ik geen belastingen betaald, dat klopt. Maar dat was omdat ik niet op mijn itsme-account geraakte.”

28 reacties

  • Theo Lavers

    1 jaar geleden
    Wel zielig dat de belastingen het verschil niet kennen tussen iemand die wil stoefen of effectief fraude pleegt.Ik denk niet dat er gigantisch veel geld te rapen valt bij dat meisje.Zo te zien leven we in een zieke zielige wereld waar een beetje zonneschijn voor een medeburger niet meer gegund is.Haat ,jaloersheid,pesten terwijl de politieke elite niets doet dan geld door ramen en deuren smijten zonder enige opmerking van hun blinde burgers die zich enkel keren tegen hun eigen medemens.
  • GUY Peeters Guy

    1 jaar geleden
    Eerst frauderen... en dan daar nog over liegen. Goed bezig meiske pfff
  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Mooie verpakking, maar inhoud…….leeg! Ze zal zich haar uitlatingen al beklagen
  • Luc Eraly

    1 jaar geleden
    Ja, het zoveelste bewijs van onbekwaamheid van minister van financiën Vincent Van Peteghem. De acteurs die via de nieuwe technologieën tienduizenden euro's verdienen zijn vrijgesteld van belastingen, de normaal werkende mens, die moet de helft van zijn schaars verdiend loon afstaan. Beloofd van wat we van zijn grote fiscale hervorming mogen verwachten.
  • Severine Degreef

    1 jaar geleden
    Deze meid is echt hilarisch. Zij gelooft waarschijnlijk dat wij én de fiscus hier in trappen.