KIJK. Agressieve passagier zet bus van De Lijn op stelten in Halle

HalleEen agressieve man maakte deze week zoveel kabaal op een bus van De Lijn in Halle dat de politie opgetrommeld werd. Hij probeerde een deur in te trappen en leek zelfs uit te halen naar de buschauffeur.

  1. MIJN DORP: Het Bogaarden van Dennis Van de Moortel, bestuurslid van het dorpscomité: “Heb me als ingeweken Zelenaar goed geïntegreerd”
    PREMIUM

    MIJN DORP: Het Bogaarden van Dennis Van de Moortel, bestuurs­lid van het dorpsco­mité: “Heb me als ingeweken Zelenaar goed geïnte­greerd”

    Bogaarden is een idyllisch stukje Pajottenland, waar je midden in het groen kan genieten van de rust. Als wij op donderdagvoormiddag door het dorp lopen, is het er op wat fluitende vogels na muisstil. En zo is het meestal in Bogaarden, behalve tijdens de dorpsfeesten eind juli. Want die driedaagse is voor het rustige dorpje het hoogtepunt van het jaar. Dennis Van de Moortel (33) is afkomstig uit Zele, maar de liefde bracht hem naar het Pajottenland. Intussen woont hij acht jaar in Bogaarden en is hij bestuurslid van het dorpscomité dat de dorpsfeesten organiseert: “Ik woonde hier maar pas en ik stond al mee te helpen achter de kassa bij de dorpsfeesten. Sindsdien ben ik er continu mee bezig.”
    Bogaarden