Ysalinde (links) en Charlotte (tweede van links) zijn twee van de elf ouders die hun schouders onder kinderdagverblijf Dumbo's Kids in Hoeilaart gezet hebben. Momenteel worden er 19 kindjes opgevangen, maar op termijn moeten dat er opnieuw 39 zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Ysalinde (links) en Charlotte (tweede van links) zijn twee van de elf ouders die hun schouders onder kinderdagverblijf Dumbo's Kids in Hoeilaart gezet hebben. Momenteel worden er 19 kindjes opgevangen, maar op termijn moeten dat er opnieuw 39 zijn. © Marc Baert

Op bezoek in de crèche die na faillissement door gedupeerde ouders gerund wordt: “Mensen verklaren ons zot… en ze hebben misschien wel gelijk”

Hoeilaart‘Sorry, vanaf morgen gaat de crèche toe.’ Dat kregen de ouders van 39 kindjes van kinderdagverblijf Dumbo’s Kids in Hoeilaart op 10 november te horen. Van de ene dag op de andere zaten ze dus plots met hun bengels thuis. “Je hebt dan twee opties: treuren of in actie schieten. Wij hebben voor dat laatste gekozen”, zeggen mama’s Charlotte en Ysaline. Samen met negen andere ouders runnen zij de crèche nu. Wij gingen er op bezoek.