Na het overlijden van hun zoontje Foss, vertrokken Wannes, Julie en hun twee jonge kinderen Seb en Pippa op roadtrip met een oude schoolbus door Noord- en Latijns-Amerika.
Volledig scherm
PREMIUM
Na het overlijden van hun zoontje Foss, vertrokken Wannes, Julie en hun twee jonge kinderen Seb en Pippa op roadtrip met een oude schoolbus door Noord- en Latijns-Amerika. © Instagram Fata Tropicana

Wannes (34) en Julie (33) verlieten de Westhoek en reizen van paradijs naar paradijs mét kinderen: “Wat wij doen, kunnen jullie ook”

Wannes en Julie reizen al veertien maanden met hun kinderen Seb (5) en Pippa (2) in een oude schoolbus langs de Amerikaanse Oostkust en de mooiste stukjes van Latijns-Amerika. Jaloers zijn mag. Maar hun boodschap is: “Wat wij doen, kunnen jullie ook.” En ook dat het leven “soms veel te kort is”. Het koppel vertrok na het verlies van hun zoontje Foss.

13 reacties

  • Carine Demey

    1 jaar geleden
    Geniet ervan!!
  • stephanie huys

    1 jaar geleden
    Groot gelijk hebben ze !! Ik gun het hen 200%
  • Valerie Dryhoel

    1 jaar geleden
    Super!! Geniet ervan en geniet van jullie kinderen zo dicht bij jullie
  • Daisy Biesemans

    1 jaar geleden
    Tegenwoordig de droom van vele twintigers. Geld krijgen van de gemeenschap, er niets voor terugdoen en bij de minste tegenslag aan crowdfunding doen.
  • jul lemmens

    1 jaar geleden
    dat is het mooie voorbeeld van het zijn zotte die werken,,zij genieten er van maar denk ook maar eens aan zij die hier ervan profiteren,,goed bezig geef de zo gezegde armen nog meer wie gaat er werken voor dat beetje meer dat je maandelijks verdiend allemaal de schuld van die slimme politiekers hier