Marc Coucke naast Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Marc Coucke naast Wouter Vandenhaute. © Photo News

Marc Coucke reageert op kritiek op ‘passieve rol’ bij Anderlecht: “Ik doe alles wat ik kan”

Eigenaar Marc Coucke houdt zich al lange tijd op de achtergrond bij RSC Anderlecht. Daar kreeg hij kritiek op, waardoor hij zélf reageerde op Instagram. “Ik doe alles wat ik kan voor Anderlecht.”

10 reacties

  • Bart Vanderbruggen

    1 jaar geleden
    Marc, haal je 150 miljoen eruit en investeer in een echte voetbalclub in Luik.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Als een bedrijf iedereen aan boord moet houden uit sentiment en omdat ze een groot hart hebben voor het bedrijf, regent het faillissementen. Verjongen en vernieuwen is gewoon noodzakelijk. Dat is net de reden waarom Anderlecht vóór Coecke een puinhoop was, die wel vakkundig was gecamoufleerd. Met oude wijn in nieuwe zakken haalt men het niet.
  • Dominique ROSIER

    1 jaar geleden
    Hoe kun je zo de mist ingaan(beslissing na beslissing)?En ze blijven maar voort "schoon" schip houden met alles en iedereen die een warm hart heeft(had) voor RSCA.
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Als investeerder kan ik Coucke 100% volgen en begrijpen, net als Wouter. Beiden succesvolle ondernemers die goed wéten wat ze doen. Onzin uitkramen laten ze bewust aan anderen over. Succes heeft tijd nodig en geduld. Een goed businessplan, een stevig 'merk', visie én ambitie in combinatie met kennis is garantie op succes. Geld is daarbij van ondergeschikt belang.
  • moons fons

    1 jaar geleden
    Als ik Coucke was vroeg ik mijn centen gewoon terug en zei daaaaag ! Eens zien hoe ze dan zouden piepen ! Idemdito voor VDHautte overigens.