Fotomontage. Een Poolse Leopard-tank en Vjatsjeslav Volodin, de Russische parlementsvoorzitter van de Doema.
Volledig scherm
Fotomontage. Een Poolse Leopard-tank en Vjatsjeslav Volodin, de Russische parlementsvoorzitter van de Doema. © AFP, Reuters

Rusland waarschuwt voor "wereldwijde catastrofe" als Leopard 2-tanks worden geleverd aan Oekraïne

Vjatsjeslav Volodin, de Russische parlementsvoorzitter van de Doema, waarschuwt voor een "tragedie van wereldformaat" als bondgenoten van Oekraïne Duitse Leopard 2-tanks leveren aan Kiev. Rond de beroemde Duitse tanks is momenteel veel te doen.

306 reacties

  • Gaston Miar

    1 jaar geleden
    De agressor waarschuwt de rest van de wereld omdat het slachtoffer(Oekraïne) zich verdedigt en hulp krijgt.
  • toni kessler

    1 jaar geleden
    Het enige waar ukraine voor gebruikt word is als tafel waar de US en het westen het spel RISK tegen Rusland speelt waar zoals zo vaak door de tegenpartij de macht van de Russen onderschat worden.?
  • Hugo hofmans

    1 jaar geleden
    Nu wordt het écht bangelijk. Alle dagen zijn goed voor een kernaanval op Londen, iets dat al lang besproken wordt in het Kremlin.
  • Gunter Verleyen

    1 jaar geleden
    Een ding is zeker met deze oorlog heeft Poetin bewezen dat zijn leger één grote incompetente bende zijn en militair niets voorstellen, dan nu maar constant staan dreigen met kernwapens. Ieder mens met verstand weet dat bij de lancering van de eerste kernbom het gedaan is met de wereld en de mensheid nog slechts een voetnoot is in dit universum.
  • michel mans

    1 jaar geleden
    Jullie mogen en kunnen wapens kopen in andere landen die jullie steunen, allemaal landen waar de bevolking niets te zeggen hebben. Ukraine zou dit niet mogen? Waarom? Wie is er binnen gevallen? Ukraine MOET zich verdedigen en met alle middelen die beschikbaar zijn van bondgenoten. Dus ook tanks en lange afstand raketten.Die 4 geanexeerde gebieden zijn van Ukraine, ook de Krimm. Ophoepelen zou ik zeggen.