Zuhal Demir mag in de serie gewoon zichzelf spelen.© VTM

Zuhal Demir doet aangifte bij ‘De buurtpolitie’: Vlaams minister heeft gastrol in serie

Deze week passeert een echte VIP in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS. Niemand minder dan minister Zuhal Demir (42) komt klacht indienen.

Tom Vets

Soms laten politici zich verleiden tot opvallende uitstapjes in de showbizz. Denk maar aan Conner Rousseau die vorig jaar meedeed aan The masked singer. En aanstaande vrijdag is er nu ook Zuhal Demir die zowaar acteert. De Genkse, als Vlaams minister bevoegd voor Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme, etaleert haar acteertalent wanneer ze klacht komt indienen op het fictieve politiebureau.

Ze vertelt de agenten immers dat er een man is die haar voortdurend volgt. Bovendien vinden inspecteurs Emma en Erik een tracker in de koffer van de auto van de minister. En dat doet het korps beslissen dat er wel degelijk iets aan de hand is. De opnames vonden al bijna een jaar geleden plaats. Sinds vorig jaar draaft er in zowat elke aflevering van deze spin-off van De Buurtpolitie wel een bekend figuur op. Zo zijn dat de komende week Qmusic-dj Tom De Cock , zanger Yves Segers, influencer Jill de Greef en basketbalspeelster Ann Wauters.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS, VTM, maandag tot vrijdag om 18.20u

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER