Annemie Struyf.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemie Struyf. © VRT

Annemie Struyf over de kantelpunten in haar leven: “Mijn scheiding gaf me veel nieuwe kansen”

BVVoor het Eén-programma ‘Het Hoge Noorden’ trok Annemie Struyf (61) de voorbije twee jaar vaak naar Noorwegen om er Vlaamse gezinnen op te zoeken. “Emma neemt een boerderij over en zorgt voor een mooi liefdesverhaal”, verklapt de tv-maakster alvast in ‘Story’. Struyf vertelt ook over haar relatie met ouder worden, de kantelpunten in haar eigen leven en haar toekomst in de tv-wereld. “Op mijn 66ste zal ik verplicht op pensioen moeten gaan. Hopelijk kan ik tot dan mijn werk blijven doen.”

5 reacties

  • RONNY HOLSBEEK

    1 jaar geleden
    Annemie, je bent echt een kei in je vak. Iedere keer opnieuw geniet we van je reportages. Die geven zo een rust en maken je compleet "zen". Ga rustig verder op die manier.
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    Annemie elk einde is de kans op een nieuw begin.
  • Wim Nuel

    1 jaar geleden
    Voor iedere deur welke je sluit... gaan er minstens 3 nieuwe open... neem de nieuwe kansen met een grote glimlach en beiden handen aan... je verdient dat
  • Ellie Dubois

    1 jaar geleden
    Annemie is voor mij 1 van de beste programma makers. Eindelijk televisie waar er niets " moet". Hoe ze op een natuurlijke, ongedwongen manier en in alle eerlijkheid het alledaagse leven in beeld brengt. Hopelijk komt er nog meer televisie van en met Annemie op televisie.
  • lode courant

    1 jaar geleden
    Dan zeggen ze dat de VRT moet besparen. Dit te zot voor woorden