© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Stijn Meuris over de tragische dood van zijn vriendin: “Ik heb Lidia weggehaald uit therapie. Een paar dagen later was ze er niet meer”

TV“Ik ben zes minuten een flatliner geweest. Dood dus.” Het bezoek van Stijn Meuris (58) aan ‘Het Huis’ hakt er maandagavond behoorlijk hard in. De Noordkaap-frontman, die zichzelf een ‘lelijke zanger’ noemt, praat openlijk over zijn bijna-doodervaring, de plotse dood van zijn vader en de tragische zelfmoord van zijn vriendin Lidia. “Ik voel me daar schuldig over.”

6 reacties

  • robert henneman

    1 jaar geleden
    ik ken hem niet maar vind hem een goede zanger en denk dat ie ook een fijn mens is.Sterkte ,man.
  • pinche georganiseerde

    1 jaar geleden
    Harde levenslessen die je niemand toewenst. Ben dan wel geen fan van hem maar dat doet in deze ook helemaal niet ter zake.
  • Pol De Mol

    1 jaar geleden
    Stijn Meuris is een toffe gast, ik heb hem gekend bij de Zeemacht, zaten toen beiden op de bureau bij chef Claessen, geen dikke nek, ik heb toen via via vernomen dat hij een zanger was, zelf haalde hij daar niet mee uit, ik herinner me dat hij toen eens verlof nam om een interview te geven op de toenmalige piratenzender Mi Amigo...heeft zich nooit als een BV gedragen...
  • Jean-Marie Gijsen

    1 jaar geleden
    Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. En niemand mag oordelen over iemand.
  • Ludo Andries

    1 jaar geleden
    Toffe, intelligente Limburger, en traag praten zit er bij hem niet in :-) Ook altijd fan van geweest en nog steeds. One man shows ook altijd top. Blijven gaan Stijn!