© Facebook

Weer jonge vrouw vermoord, maar opnieuw is het een groot mysterie

Wat is er gebeurd met Joyce Sparenberg (28) uit Gent? Over die vraag buigt de politie zich nadat de jonge vrouw vrijdag dood werd aangetroffen in haar appartement. Voorlopig is het één groot mysterie, schrijft Het Laatste Nieuws.

Guy Stevens

Het waren bovenburen van de vrouw die vrijdag onrust roken. Woensdag hadden ze al opgemerkt dat er een groot bloedspoor zat op de deur naar de lift op de tweede verdieping. Net boven de klink, van in het midden van de deur tot aan de zijkant. Toch belden ze pas vrijdag de politie.

De agenten troffen in haar appartement op die verdieping de dode Joyce Sparenberg (28) aan, die op gewelddadige wijze om het leven was gebracht. Het hele gebouw werd uitgekamd, maar voorlopig blijft de dood van de jonge Gentse een groot mysterie. Vermoedelijk werd ze woensdag al vermoord. “Alles wordt momenteel onderzocht”, klinkt het bij het parket.

Haar vader heeft zondag afscheid genomen van zijn dochter in het mortuarium. “Joyce zag er verschrikkelijk uit”, zei Yves Sparenberg uit Antwerpen achteraf.

De voorbije maanden werden opvallend veel jonge vrouwen om het leven gebracht zonder dat speurders de dader weten te achterhalen. Dat is onder meer het geval bij Sofie Muylle, die dood gevonden werd op het strand van Knokke.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer