PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwekkende Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”

VELDRIJDEN“Ik zie geen scenario waarbij het op het WK niet tussen Wout en Mathieu gaat”, zegt bondscoach Sven Vanthourenhout. En dus draaide het bij de bekendmaking van zijn selectie vooral om de kopman. “Wout is enorm geëvolueerd als wegrenner en heeft daarom heel bewust dingen laten vallen als crosser en toch is hij technisch zo sterk geworden.”

7 reacties

  • jos verscheuren

    1 jaar geleden
    Wout en Mathieu zorgen voor spanning, de rest hebben niet de uitstraling om van de cross een visueel spektakel te maken.
  • Francois Troch

    1 jaar geleden
    Gewoon thuislaten geef de kans aan die jongens die met veldrijden hun geld moeten verdienen
  • Eddy DeGoei

    1 jaar geleden
    Hij reed de anderen op dat klimmetje gewoon uit het wiel daar in Benidorm. Indrukwekkend maar dat is hij nu al drie jaar. Die dijen zijn de sterkste van heel het peloton.
  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Technisch is hij helemaal niet beter geworden maar fysiek is hij onwaarschijnlijk goed geworden, vroeger was hij fysiek even goed als Mathieu technisch superieur in combinatie met zijn explosiviteit, nu is hij me dunkt fysiek gewoon beter waardoor hij Mathieu toch geregeld kan kloppen.
  • Raf Van Duyse

    1 jaar geleden
    Het zijn beiden toptalenten maar net zoals ik dit weekend genoot van hen blijf ik fan van “onze” Wout, omdat de koers … van ons is !