Passagier bestelwagen overleden na enorme klap op kruispunt in Oostrozebeke

In het West-Vlaamse Oostrozebeke is maandagochtend een 26-jarige man van Roemeense afkomst overleden na een bijzonder zware klap met twee voertuigen op een kruispunt. Drie andere personen werden naar het ziekenhuis afgevoerd.

gsd, stl

Het ongeval gebeurde omstreeks 7 uur op het kruispunt van de Wakkensteenweg en de Gentstraat in Oostrozebeke. Op het kruispunt De Verre Gintse kwamen een bestelwagen en een personenwagen hard met elkaar in botsing. Eén passagier van de bestelwagen werd uit de wagen geslingerd en kwam onder het voertuig terecht. Voor de 26-jarige man van Roemeense afkomst kon geen hulp meer baten. Beide betrokken voertuigen belandden in een weide. De personenwagen vloog daarna in brand. De bestuurder van die wagen en twee inzittenden van de bestelwagen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het kruispunt staat te boek als gevaarlijk en heeft geen verkeerslichten. Het parket van West-Vlaanderen stuurt een deskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen, maar mogelijk heeft één van de betrokken bestuurders geen voorrang verleend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen