Loes Van den Heuvel Familie Karin
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Van den Heuvel Familie Karin © VTM

Loes Van den Heuvel maakt intrede bij ‘Familie’: “Ik heb de rol te danken aan Jaak Van Assche”

TVLoes Van den Heuvel (66) versterkt de cast van ‘Familie’. De actrice duikt dit voorjaar in de soap op als de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, het personage van Jaak Van Assche. Een reünie, want de twee kennen elkaar nog van bij ‘F.C. De Kampioenen’. “Ik heb deze rol aan Jaak te danken”, vertelt Loes, die in dit gesprek een eerste tipje van de sluier licht. Hoe stoomt ze zich klaar? En wat staat haar personage allemaal te wachten? “Ik dacht: ‘Amai, dat is heavy. Precies een thriller.’”

9 reacties

  • Jean Schepens

    1 jaar geleden
    66 ? ? ? ... verplichte pensionering en plaats maken voor nieuw talent ! ... NONKELJEAN
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Een verrijking voor de soap Familie met eindelijk terug een ervaren en goeie actrice. Ik kijk ernaar uit Loes.
  • Sven Raets

    1 jaar geleden
    Begint stilaan een wirwar te worden van actrices die binnen en buiten gaan
  • Hugo hofmans

    1 jaar geleden
    Succes, mevrouw Loes ! U gaat dat personage prachtig neerzetten.
  • Mentens Gerda

    1 jaar geleden
    Hebben ze daar echt niemand anders voor,dan ik mij ook nog kunnen opgeven en ben niet veel ouder.Op pensioen met die ouderen.
  1. Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse fit girl Alice (19), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Eerder op de avond moest de Nederlandse TikTok-ster Randy (29) al het huis verlaten, en behaalde zo de bronzen plak.
  2. Bockie De Repper kijkt in rusthuis angst voor de dood recht in de ogen: “Ik had 3 dokters, ik wilde niet dat ze dachten dat ik zot was”
    PREMIUM
    tv

    Bockie De Repper kijkt in rusthuis angst voor de dood recht in de ogen: “Ik had 3 dokters, ik wilde niet dat ze dachten dat ik zot was”

    Het is nooit te vroeg om van je oude dag te genieten en zeker niet voor Jonas Van Boxstael (39), alias Bockie De Repper. Vanaf vanavond gaat hij in levende lijven ondervinden hoe het is om oud te zijn, want in zijn eigen programma ‘Bompa Bockie’ leeft hij een maand lang in het woonzorgcentrum De Vaeren in Rumst. Niet verwonderlijk, want Bockie - een zelfverklaarde hypochonder - is ongerust over z’n eigen dood, en of hij wel oud zal worden.