Conner Rousseau (Vooruit).
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau (Vooruit). © HLN

ONZE OPINIE. “Aanschouw de politieke paringsdans tussen Conner Rousseau en Zuhal Demir”

“Conner Rousseau (Vooruit) zet de aanval in op N-VA en vooral op onderwijs. Zuhal Demir repliceert dat het een afleidingsmanoeuvre is voor de bloedrode begroting die ons welvaart kost. Aanschouw de politieke paringsdans tussen twee ‘frenemies’”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Je t’aime... Moi non plus. En dat komt hen allebei goed uit.”

24 reacties

  • Werner Mertens

    1 jaar geleden
    Connor is enkel voor de media interessant. Zijn praatjes stellen allemaal weinig voor
  • Sofie Sliggers

    1 jaar geleden
    In het onderwijs op alle niveaus dezelfde leerstof en dezelfde examenvragen. Zo kan een beter inzicht krijgen hoe het gesteld is me ons onderwijs.
  • luc dierick

    1 jaar geleden
    Volgens een zekere Slangen in de afspraak Zouden ze beter hun schouw bestemd voor naievelingen beter uitvoeren achter gesloten deuren Want een mens met verstand trapt daar niet in
  • Etienne Vanhoegaerden

    1 jaar geleden
    Roepen dat de burger netto meer moet overhouden is een utopie en stemmen willen ronselen. Dit is niet haalbaar zolang ze geld verkwisten en met veel te veel politiekers zijn. Meer netto overhouden is minder inkomsten voor de staat of ze moeten het gaan halen bij multinationals en bij zichzelf denk maar aan de enorme ontslagvergoedingen die ze opstrijken
  • Jaak Denayer

    1 jaar geleden
    Inderdaad Mr Bervoets idem voor de subsidies die ze federaal krijgen om tenslotte België af te breken
  1. COLUMN. Met zijn pokerface van ‘De mol’ zou Gilles De Coster een perfect anker voor Het Journaal zijn
    PREMIUM

    COLUMN. Met zijn pokerface van ‘De mol’ zou Gilles De Coster een perfect anker voor Het Journaal zijn

    Spoiler alert. Coco (31, verpleegkundige) is de mol en Michaël (41, boomverzorger) de winnaar van het spel. Zo, dat weet u dan ook weer. Die voorkennis bespaart u vele zondagavonden waarop de doortrapte makers van ‘De mol’ u spelenderwijs op een dwaalspoor zetten. Avonden waarop u de detective in uzelf overschat en u in elk niet ter zake doend detail een bewijs meent te zien dat er geen is. Avonden waarop u zich afvraagt of er iets scheelt met uw begripsvermogen, dan wel of het aan de toegenomen ingewikkeldheid van de proeven ligt die door Gilles De Coster worden verwoord als betrof het een fluitje van een cent.
  2. ONZE OPINIE. “Goed dat het Medista-dossier eindelijk uit handen van Vandenbroucke is”
    PREMIUM
    18

    ONZE OPINIE. “Goed dat het Medista-dos­sier eindelijk uit handen van Vandenbrou­c­ke is”

    Het parket van Brussel trekt de Medista-affaire naar zich toe en zal nagaan of er misdaden gepleegd zijn binnen de FOD Volksgezondheid. “Het is goed dat het dossier eindelijk uit de handen van minister Vandenbroucke is”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Zolang hij de controle had, is er met de vele aanwijzingen niks gedaan. De vraag is of de procureur en zijn bazen wél tot op het bot willen gaan.”