Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Terwijl de klok genadeloos tikt, is dit de to-dolijst van Fredberg: van een targetspits over een linksachter tot het creëren van financiële speelruimte

AnderlechtDe klokt tikt genadeloos verder op Neerpede. CEO Sports Jesper Fredberg moet vol aan de bak wil Anderlecht dit nu al verloren seizoen toch nog wat kleur geven. Een spits en een linksachter zijn prioritair en ook een extra centrale verdediger zou welkom zijn. In welke mate Anderlecht zich kan laten gelden op de transfermarkt hangt ook af van het aantal vertrekkers op Neerpede. Een stand van zaken van welke profielen er (misschien) komen en welke spelers er (mogen) vertrekken.

14 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Anderlecht is gewoon een middenmotter geworden niets meer helaas ...😏...! Paars-wit is bijna meer een buitenlandse club geworden met de 2/3 van de spelers nu al die nieuwe mensen erbij zonder het DNA te kennen van deze ooit grootste club van België...🙄...! Triestig zielig en jammer voor de trouwe supporters ze verdienen beter ...
  • Frank Waeghe

    1 jaar geleden
    Twee boegbeelden van het Belgiche voetbal doen rare, merkwaardige dingen. Waarom zoveel buitenlanders aan het hoofd van deze clubs. We hebben ook echt wel talent in Belgie. Is Parker beter dan Hoefkens, neen, Is Fredber beter dan Verbeke aboluut niet.
  • Alex Paelinck

    1 jaar geleden
    Groot probleem is dat Anderlecht allang geen topploeg meer is. Duranville ziet ook wel in welke malaise ze daar verkeren en daarom weigert hij te verlengen. Wat neerkomt op een ongezien miljoenenverlies voor de prutsers uit Brussel. Goe bezig daar.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Bij Anderlecht zit een keeper die jaarlijks miljoenen opstrijkt op de bank. Kapitaalsvernietiging heet zoiets. Dan hebben we het nog maar enkel over hun doelman 😊.
  • Guido Stallaert

    1 jaar geleden
    Der is geen geld op Anderlecht wat gaan ze dan huren in plaats van kopen