Voorzitter Conner Rousseau met zijn mama Christel Geerts op het podium tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vooruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Conner Rousseau met zijn mama Christel Geerts op het podium tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vooruit. © Photo News

Conner Rousseau vraagt aan moeder om stap opzij te zetten als gemeenteraadslid: “Als het erop aankomt, dan gaan we mekaar wel altijd bijstaan. Zo gaat dat tussen ons”

“Merci mama!” Dé verrassing van de grote Conner Rousseau-show zondag op de nieuwjaarsreceptie, was toen de Vooruit-voorzitter zijn moeder op het podium riep. “Ach, je hebt er geen kind aan, aan mijne Conner”, zegt Christel Geerts (61) daags nadien. Relativeren is een familietrek.

7 reacties

  • Danny Damiaens

    1 jaar geleden
    Hij was beter in de showbusiness gegaan,dan konden we nog lachen met hem!
  • marc castermans

    1 jaar geleden
    Rousseau heeft zijn moeder gebombardeerd tot voorzitster van de socialistische ziekenbond, dat is een zeer winstgevend jobke om niets te doen. Telkens als er een soske een cadeautje moet krijgen is dit jobke de ideale uitweg.
  • Peter Knaap

    1 jaar geleden
    Mooie praatjes, is een programma, meer ook niet. Dat dit durgt te leven op de burger hun kap.
  • Helene Van der Heyden

    1 jaar geleden
    Gelijk overal familiepolitiek zeker bij vooruit en nog groter bij voldoende ge moet niet bekwaam zij ge moet familie van zijn.Eerst breekt hij voorstel van ben Weyts af dan vind hij het goed.Ook voor vooruit tellen ouderen niet zijn nochtans degene die jullie welvaart betaald hebben.En dat gaat niet alleen over geld maar zeker over aandacht voor de vele problemen zoals verplaatsing en eenzaamheid.
  • Dirk Theys

    1 jaar geleden
    Conner zijn verjonging: vanuit het niets Frank VDB en Caroline Gennez tot minister bombarderen. Ferme verjonging. Veel blablabla maar heeft er, van al zijn woorden en “eisen”, iemand al iets daadwerkelijk zien uitgevoerd worden? Ze zitten nu toch zélf in de regering. Ah ja, ze zijn solidair met de PS en dus is er algemene stilstand en profitariaat.