Jeroen Meus
Volledig scherm
Jeroen Meus © VRT

Emotionele Jeroen Meus rouwt aan het graf van zijn broer: “Deze plek brengt nog geen rust voor mij”

BVEen tv-programma maken als therapie. Dat is wat Jeroen Meus (44) doet in ‘Dagen zonder broer’. Omdat verdriet delen kan helpen, gaat hij in zijn docureeks te rade bij getuigen die net als hij een dierbare verloren. Maar hij laat ook in zijn eigen hart kijken. “Hij is hier net minder dicht bij mij”, vertelt hij aan het graf van zijn broer Wim.

22 reacties

  • Gaby De Doncker

    1 jaar geleden
    Tussen en door het Leven heen ….ben ik ‘de pijn en het verdriet’ van het afscheid ook dankbaar… Want dan is mijn zoon zo dicht mogelijk bij mij en weet ik zeker dat hij nooit zal vergeten worden!!
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Verdriet om een geliefd persoon verdwijnt nooit, het blijft chronisch voor de rest van je leven en verandert je zienswijze op het leven.
  • Steffie Vanhooren

    1 jaar geleden
    Ik begrijp je pijn en gemis want heb zelf 3 broers die gestorven zijn Veel sterkte en kracht
  • Willy Van Cleemput

    1 jaar geleden
    Zou een mooi gebaar zijn mocht Jeroen de opbrengst van het programma schenken aan kom op tegen kanker !
  • Nadia Liemans

    1 jaar geleden
    Op verdriet en rouwen staat geen tijd , sommige mensen gaan er anders mee om , ik rouw nu al drie jaar om mijn ouders die op 24 uur beide zijn overleden , en de leeftijd speelt geen rol ,maar het verdriet word anders ,er komt al eens een dag tussen dat je er beter mee om kan gaan , heel veel sterkte Jeroen maar geef het tijd