Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Bij deze twee supermarkten koop je deze week cola voor prikje: “Zelfs goedkoper dan net over de grens bij Auchan”

Het is deze week hét moment om cola in te slaan. Dat zeggen de leden van Promojagers België, die de strafste promoties met elkaar delen. Twee supermarktketens halen de prijs flink omlaag. “Cola is er nu zelfs goedkoper dan net over de grens bij Auchan en dat gebeurt niet vaak”, aldus opper-Promojager Gunther Devisch.

19 reacties

  • Hilde Mestdagh

    1 jaar geleden
    En dan rap naar de winkels kopen kopen kopen oh jong toch ik koop juist als ik het echt nodig heb
  • Mario Adams

    1 jaar geleden
    Mensen zijn zo naïef... Ik bekijk prijzen altijd per liter en per kilo, dan zie je waar je geld kan besparen. Heb je echt blikjes nodig? Koop gewoon grote flessen en vul desnoods kleine drankbussen als je drank wil meenemen. Je hebt dan ook minder afval. En goedkoper in België of niet, ik koop zo weinig mogelijk in België. Pech voor de handelaars, maar ik gun de Belgische Staat zelfs de BTW niet, ze zitten al genoeg in onze zakken.
  • Michael De Brauwer

    1 jaar geleden
    Suiker en nog eens suiker,de ergste drug ter wereld.Zelfs gratis zou ik het niet willen.
  • Desmet Carine

    1 jaar geleden
    Tot dat je erom wilt gaan ist al lang uitverkocht door de gulzigaards en egoisten
  • Johnny Wallart

    1 jaar geleden
    Colruyt volg de actie? Enkel binnen straal van 6km van de concurentie. In de meeste Colruyt volgen ze de actie dus niet. Is tevens Colruyt niet verplicht om tijdens hun reclame er bij te vermelden dat altijd de goedkoopste enkel geldig is binnen straal van 6 Km? Blijkbaar mag en kan Colruyt zich hier alles veroorloven zonder sancties. En als ze aan de prijs niet aan kunnen halen ze het uit de rekken tot promo elders gedaan is.