Een gebouw van Microsoft, ter illustratie.
Volledig scherm
Een gebouw van Microsoft, ter illustratie. © REUTERS

Opnieuw grote panne na update: onder andere Microsoft Teams en Outlook waren urenlang slecht bereikbaar

updateMicrosoft had woensdagvoormiddag te kampen met een grote panne. Daardoor waren diensten als Teams en Outlook niet of slecht bereikbaar. De problemen waren te wijten aan een aanpassing die werd gedaan aan netwerkinfrastructuur van het bedrijf. Een soortgelijke oorzaak als bij de urenlange panne bij Facebook, Instagram en WhatsApp in oktober 2021.

7 reacties

  • John Stahl

    1 jaar geleden
    Vooral uw boekhouding in de Cloud doen via hun Cloud-produkten. Je moet echt geen genie zijn om te weten dat dit kan slecht aflopen. Praktisch voor elk produkt van Microsoft bestaat een tegenganger die goedkoper is of gratis.
  • Rody Franks

    1 jaar geleden
    Windows... na 30 jaar nog steeds "verplichte" brol.
  • Stefaan Cammans

    1 jaar geleden
    Toch straf dat je 16 miljard winst maakt en 10.000 mensen ontslaat. Het neo liberalisme heeft onze maatschappij en onze mensvisie van de pot gerukt. 16 miljard winst en 10.000 gezinnen in onzekerheid storten want "niet genoeg"...Tragisch.
  • Sébastien Rons

    1 jaar geleden
    Dat is al de 3de keer deze maand. De cloud is toch niet zo een super oplossing als iedereen beweerd. Het is goed voor kleine bedrijven maar voor grote bedrijven raad ik het echt niet aan.
  • Stephan Ekelmans

    1 jaar geleden
    Nog niet opgelost teams werkt nog steeds niet.