Antwerpse ex-schepen in ziekenhuis na zware val: “Schandalig hoe het daar nu bijligt”

De voormalige CD&V-politicus in Antwerpen werd dinsdag geopereerd aan zijn knie.© Facebook

Antwerpen -

Voormalig schepen voor CD&V in Antwerpen Philip Heylen (54) is zaterdag zwaar ten val gekomen aan de uitgang van de parking op de Gedempte Zuiderdokken. Dat schrijft de ex-politicus op Facebook vanuit zijn ziekenhuisbed. “Schandalig hoe men het openbaar domein daar laat liggen tijdens de werken”, schrijft Heylen. “Gelukkig werd ik snel door voorbijgangers opgemerkt.”

Zaterdagavond kwam de Antwerpse ex-schepen zwaar ten val aan de uitgang van de parking nabij het M HKA op de Gedempte Zuiderdokken. Resultaat: knie uit de kom en de pezen ter hoogte van zijn linkerknie afgescheurd. “Gelukkig ben ik snel door voorbijgangers opgemerkt.”

LEES OOK. Hoe zou het nog zijn met ex-schepen Philip Heylen (53)? “De titel van ereschepen draag ik met grote fierheid”

Aan de Gedempte Zuiderdokken zijn nog volop werken aan de gang. “Er is geen verlichting. Schandalig hoe men het openbaar domein daar laat liggen tijdens de werken”, schrijft Heylen, die dinsdag geopereerd werd. “Blijkbaar gebeuren er daar vaak ongelukken, wordt vervolgd ...”, klinkt het nog.

Voor Heylen is het nu tijd om te revalideren. “Ik reken op mijn vrouwtje, mijn persoonlijke verpleegster”, besluit de ex-schepen.(tsjs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen