-
Volledig scherm
- © Photo News

Marc Coucke reageert op zaak rond gesjoemel bij verkoop Anderlecht: “Het bevestigt dat er onfrisse praktijken op nagehouden zijn”

ANDERLECHTIn de zaak rond het gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke worden veertien verdachten - waaronder oud-topman Herman Van Holsbeeck, ex-voorzitter Roger Vanden Stock en spelersmakelaar Christophe Henrotay - voor de rechter gebracht. Anderlecht-eigenaar Marc Coucke reageert: “Dankbaar dat gerecht dieper graaft.”

21 reacties

  • Leon Mertens

    1 jaar geleden
    Was hij in Oostende .Waar is de tijd dat hij daar tussen de supporters stond te roepen !!
  • Ronny Popelier

    1 jaar geleden
    Gelukkig heeft Dhr Marc Coucke en Wouter het beste voor met RSCA. Ze kregen van begin af allerlei onterechte beschuldigingen van de nep supporters die er zelfs geen stars van weten. DHR Marc en Wout hebben direct gedaan wat ze moesten doen en zijn op de goede weg, ondanks de kritikasters. Doe zo voort Marc en Wout en zien niet om. De grote massa supporters blijven steunen , geloven in opnieuw mooie toekomst voor RSCA.
  • Andy Depaepe

    1 jaar geleden
    Ervaringsdeskundige wanneer het erop aankomt om de tegenpartij te bedriegen.
  • Pieter Gettemans

    1 jaar geleden
    Had Marc Coucke Anderlecht niet over genomen , het had nu nog veel erger geweest . Hij alleen kan Anderlecht op dit moment redden van de afgrond !
  • ronny wenselaers

    1 jaar geleden
    Heeft hij niet het zelfde gedaan , met zijn overname aan die Amerikaanse firma ? Dacht daar ook een ferme geur aan zat . Zo zie maar de pot verwijt de ketel .