Van l naar r: gewezen Miss België Celine Van Ouytsel, Genk-doelman Maarten Vandevoordt en partner Yasmine Boukkra, Wesley Sonck met zijn partner Virginie Van Mol en Standard-coach Ronny Deila met Ana.
Volledig scherm
Van l naar r: gewezen Miss België Celine Van Ouytsel, Genk-doelman Maarten Vandevoordt en partner Yasmine Boukkra, Wesley Sonck met zijn partner Virginie Van Mol en Standard-coach Ronny Deila met Ana. © Photonews

DE GOUDEN LOPER IN BEELD. Zij gooiden hoge ogen op het Gala van de Gouden Schoen

De Vlaamse hotspot vanavond: Antwerp Avenue. Event: de 69ste editie van de Gouden Schoen. Dresscode: gala. Presentatie: ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Q Music-dj Vincent Fierens. Een impressie vanop de gouden loper in Antwerpen.

9 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Hoge ogen ...🙄...😏...😳...? Wat je niet moet horen ...! Meer modeshow dan wat anders en trokt op niets... Een Echte flop is deze gala avond van de gouden schoen...👎 Presentatie trok op niets en wat deed een kok & showbizz mensen daar ...? Waar is de tijd van in de jaren 90' dat waren mooie gala voetbalavond met super presentator Carl huybrechts ...👍 Voor de rest dikke 0
  • yvo mast

    1 jaar geleden
    Echt een modeshow zonder glans. We missen toch de het koppel Rafaelov en vrouw. Alle anderen zin toch maar goed voor een bijrol.
  • André Mortier

    1 jaar geleden
    Afschaffen die poppenkast. Wat een saaie bedoening, zaten daar precies op een begrafenis... winnaars al maanden vooraf bekend, wat is daar dan nog spannend aan?
  • Paul Joris

    1 jaar geleden
    Waar is de tijd van Carl huybrechts, de candid grap met Joske weber, toen was het entertainent
  • Jos Denis

    1 jaar geleden
    Wat deden die kok en showbizz mensen daar? Heeft nog weinig met sport van doen. Maar ja, voetbal is een spel, geen sport.