Jeroen Meus en de 91-jarige Maria.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Meus en de 91-jarige Maria. © VRT

GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijkheid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”

TVIn de driedelige Eén-reeks ‘Dagen zonder broer’ onderzoekt Jeroen Meus (44) hoe hij moet omgaan met het verlies van z’n broer Wim, die eind 2021 stierf aan kanker. De tv-kok lucht z'n hart zonder gêne en gaat ook te rade bij rouwgenoten, die net als hem een zware mentale klap kregen. Aan emotie geen gebrek dus, maar kwam alles ook oprecht en integer over op tv? En was het eindresultaat niet te zwaarmoedig? De 91-jarige Maria zorgde in de eerste aflevering alvast voor een glimlach. “Ik zou graag nog eens een koe melken.”

6 reacties

  • Kathy Thijs

    1 jaar geleden
    Durf er niet naar te kijken, ben 32 jaar geleden mijn broer verloren en doet nog steeds veel pijn.
  • Werner Humblé

    1 jaar geleden
    Jeroen is er 1 uit de duizend toffe kerel daar zou ik graag een pint mee gaan drinken
  • luc holvoet

    1 jaar geleden
    Geef mij maar de Verhulstjes of Sam Goris. Het leven is zo al triestig genoeg.
  • Gerry Foubert

    1 jaar geleden
    Ik heb het niet droog gehouden Jeroen 😪, dit is Realiteit in de puurste zin van het woord!! , De meeste bv's steken zich weg, Jeroen niet, veel respect voor deze mens die ik s'avonds volg in zijn kookprogramma op 1. Je pakt het goed aan Jeroen, nog veel sterkte man, neem je tijd om te rouwen,je bent ne mooie mens met een mooi&warm❤️!! Alles komt goed, en weet Jeroen dat Wim nu jullie beschermengel is 💫. Mijn oprecht medeleven met al die mensen die een dierbare verloren 💫💜🤍❤️.
  • Vanessa Driessens

    1 jaar geleden
    #chronischverdrietig #vooraltijd Zeer herkenbaar, voor iedereen die rouwt om een verlies. Ik heb met tranen in de ogen en een brede glimlach soms gekeken. Mooi, oprecht, rauw, puur.