Srdjan Djokovic liet van zich spreken door met een Poetin-fan te poseren en "lang leve Rusland" te zeggen.
Volledig scherm
Srdjan Djokovic liet van zich spreken door met een Poetin-fan te poseren en "lang leve Rusland" te zeggen. © AFP/YouTube

Vader Novak Djokovic poseert in Australië met pro-Poetin-vlag: “Lang leve Rusland”

Australian OpenSrdjan Djokovic, de vader van Novak Djokovic, is in opspraak geraakt tijdens de Australian Open. De vader van de Serviër poseerde met fans van Vladimir Poetin. Daarvan droeg er eentje een t-shirt met daarop de grote Z, het symbool van de Russische invasie in Oekraïne. “Lang leve Rusland", liet Djokovic senior zich ook nog ontvallen.

52 reacties

  • Steven Vanneberg

    1 jaar geleden
    Vader Djokovic moet een stadionverbod krijgen voor dit en volgend toernooi
  • Linda D'Haese

    1 jaar geleden
    moest worden opgepakt en veroordeeld worden net als wie met een nazi of Hitler teken rond loopt
  • René De Troch

    1 jaar geleden
    Discriminatie ten top, waarom mogen Russische sporters niet meedoen? Plots verandert de wereld in 2 kampen, terwijl de Amerikanen de grootste oorlogsstokers in de wereld zijn
  • Bart Denolet

    1 jaar geleden
    Voor alle duidelijkheid Novak's vader heeft deze verwerpelijke actie gedaan. Waarom zou dan Novak zelf uit het tornooi moeten gezet worden. En ja zijn carrière is misschien bijna ten einde maar wat heeft dat er in godsnaam mee te maken? En het is een carrière waar hij trots op mag zijn!
  • Maria Nuytkens

    1 jaar geleden
    Iedereen heeft recht op zijn mening, MAAR openlijk massamoordenaars steunen kan en mag totaal niet. En hier zeker niet met het ' Z ' teken van aanvallen, vermoorden, plunderen en verkrachten.