Zuhal Demir column Jan Segers
Volledig scherm
PREMIUM
Zuhal Demir column Jan Segers © HLN

COLUMN. Ongeduld is wat Zuhal Demir drijft. Alles draait bij haar op anderhalve snelheid: haar platen, haar films, haar vaatwasser, haar brein

“Ongeduld is wat Zuhal Demir drijft”, stelt columnist Jan Segers vast. “Alles ten huize Demir draait op anderhalve snelheid. Haar films. Haar platen. Haar vaatwasser. Haar brein. Ooit zal ze tot het besef komen dat het leven mooier is op halve snelheid. Maar nu nog even niet, gelukkig.”

59 reacties

  • Rik Vandecasteele

    1 jaar geleden
    Politiekers zijn totaal niet te vertrouwen ; veranderen de spelregels tijdens het spel. Laffe uitingen die zeker niet eigen zijn aan mensen die correct zijn van de daken schreeuwen. vb zonnepanelen etc..etc...
  • Geert Tamsyn

    1 jaar geleden
    Ventilus is gedeblokkeerd door de soepelheid van CD&V. Blijkbaar kan in Vlaanderen niet wat in Wallonië wel kan. Dat gaat de Vlamingen een pak geld kosten, en daar is maar één persoon verantwoordelijk voor.
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    En de plaatsing van haar slimme meters.
  • vanaeken jokke

    1 jaar geleden
    Geert Tamsyn welke partijen staan op de rem u ziet over het hoofd dat cd&v en open vld het ventilus traject verstoren.Al de spelers die een gascentrale willen bouwen kennen voorwaarden.Als Engie aankomt met plannen die de nodige normen niet halen ligt dat niet aan Demir maar aan de indieners van de plannen.Of zijn de regels voor groen en Engie niet van toepassing.
  • Geert Tamsyn

    1 jaar geleden
    Demir is bereid om de energiezekerheid van de Vlaming in gevaar te brengen om het kernenergie-dogma van N-VA door te duwen. Straks kunnen we om elektriciteit gaan bedelen in Wallonië met zijn nieuwe gascentrales, en mogen we meebetalen voor de federale CRM-subsidies waar Wallonië mee gaat lopen.