.
Volledig scherm
. © rv

Niks moet, alles mag (nog) voor Remco Evenepoel op Alto del Colorado: “Eens kijken waar ik al sta”

Ronde van San JuanMorgen doemt de Alto del Colorado op. By far de grootste kans op succes voor Remco Evenepoel (23) in deze Ronde van San Juan. Al houdt de wereldkampioen de druk - terecht - nog héél ver af. “Benieuwd welk niveau ik nu al haal. En hoeveel werk ik nog heb. Maar top moet ik pas zijn over drie maanden.”

12 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Als je op slechts 1 minuut binnenkomt op 2600mtr sta je wel degelijk ergens eind Januari al tussen niet de minsten..dus zeker niet nergens maar ja sommigen zoeken nu eenmaal liever spijkers op laag water...dat bevestigen is nu niet aan de orde...
  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    Hij heeft inderdaad al een palmares, maar het is ook zaak om te bevestigen. Het is niet omdat je één jaar heel goed bent, dat je de volgende jaren dat ook zult zijn. Dat is er weinigen gegeven. En op dit moment van het jaar staat hij nog nergens. Dat was toch de vraag nietwaar?
  • Rudi Pieters

    1 jaar geleden
    Liliane vergeet niet als hij nu stopt met wielrennen geeft hij al een palmares waar veel van dromen en hij is maar 23
  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    Dus nog nergens !
  • eric reynebeau

    1 jaar geleden
    Een renner moet tegenwoordig pieken naar bepaalde wedstrijden, doen ze allemaal een drietal keren per jaar. Is niet meer zoals 40 jaar geleden toen iedereen alles reed en iedereen even vermoeid was. Dus redeneringen zoals Polutnik hier komt ten beste geven raken vandaag de dag kant noch wal. Als je een gans seizoen 100% moet zijn ga je op het eind van het seizoen doodop zijn en met lege handen staan.