Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vindt dat Conner Rousseau (Vooruit) een toontje lager moet zingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vindt dat Conner Rousseau (Vooruit) een toontje lager moet zingen. © Jan Aelberts

INTERVIEW. Jan Jambon: "Ik, mij schamen? De socialisten zouden zich moeten schamen voor alle flauwekul die ze indertijd ingevoerd hebben”

Nee, Jan Jambon (N-VA) schaamt zich niet. Integendeel: hij gooit de boemerang terug in het gezicht van Conner Rousseau (Vooruit). “Weet je waar ik mij voor zou schamen? Voor al die flauwekul die de socialisten indertijd in het onderwijs ingevoerd hebben.” De Vlaamse minister-president schiet met scherp en maakt z’n borst nat voor een pittig voorjaar. Maar wat na 2024?

73 reacties

  • Rudy Steyleman

    1 jaar geleden
    Janmbon heeft afgedaan. Voor zijn meer dan 10 000 euro per maand heeft hij bijna niets gerealiseerd. Ik zou mij wel schamen. Ik ben geen socialist. Maar als ik moet kiezen tussen Jambon en Rousseau weet ik het wel.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Uambon, voor uw leasing wagen moogt ge u wel een beetje schamen, net als Crevits en Weyts.
  • Francois Troch

    1 jaar geleden
    Ik kan mij niks herinneren wat deze Vlaamse regering voor mij zou gedaan hebben, van Vivaldi heb ik wel al wat gekregen
  • Peter Buyck

    1 jaar geleden
    Alles waar de N-VA zich mee moeit valt in puin. Heeft de N-VA ooit zelf geïnvesteerd? En dan bedoel ik investeren en niet 'op kosten jagen'.
  • Willy Bijnens

    1 jaar geleden
    Dat hij geen traan zal laten is zeker want zoals met alle politiekers is pension gelijk aan een plaats in Europa dan kunnen ze daar de mensen iets wijsmaken. Altijd rond de pot draaien en vooral de waarheden verdoezelen. Voor de rest geen commentaar waard.