Vijf gloednieuwe modellen staan te koop bij een Moskouse dealer, voor in totaal 320 miljoen roebel (3,7 miljoen pond).
Volledig scherm
Vijf gloednieuwe modellen staan te koop bij een Moskouse dealer, voor in totaal 320 miljoen roebel (3,7 miljoen pond). © AFP

Deze drie luxemerken zijn nog steeds actief in Rusland: “Oligarchen kunnen zonder probleem een Rolls-Royce kopen”

Eens Moskou begon met de invasie in Oekraïne besloten veel westerse weken zich terug te trekken uit Rusland. Een van de westerse sancties was het stoppen met nieuwe leveringen van luxegoederen aan Rusland. Vandaag vind je niet snel meer een winkel van Chanel, Tiffany of Hugo Boss die nog open is. Toch zijn er drie beroemde Britse luxemerken wel nog steeds actief, ondanks de oorlogsgruwel die Rusland doorvoert. Dat schrijft de Daily Mail.

25 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Al die sancties staan alléén op papier in realiteit is het bussines as usuele ¡ De enige. Die last hebben van die sancties zijn de westerse landen zelf zoals bijvoorbeeld met de energie !
  • Eric Custers

    1 jaar geleden
    Zuid-Afrika en India houden militaire oefeningen met Rusland in de Grote Oceaan. Deze kiezen dus partij voor Rusland. Gaan we deze landen dan ook een boycot opleggen?
  • Ives Ameel

    1 jaar geleden
    En waarom niet de ene stellen ze tevreden met wat oude brol en aan de andere verkopen ze het beste, de poen heeft altijd voorrang.
  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Handel drijven met Rusland zou gewoon officieel totaal verboden moeten worden punt uit ! Op,straf van miljoenen boetes .
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Waarom niet en dat voor de zoveelste keer dat ik het wel zeg , gewoon de grenzen sluiten voor in en uitvoer van alles . Ook geen Russen meer toelaten in Europa en de bondgenoten