Russische staatstelevisie spot met Amerikaanse Abrams-tanks die “helemaal geen verschil kunnen maken op slagveld”

De beslissing van Washington om 31 zware Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, is bij Moskou in het verkeerde keelgat geschoten. De Russische staatstelevisie doet er nog een schepje bovenop door een video met gemonteerde beelden te laten zien waarin de Amerikaanse tanks schijnbaar niets waard lijken te zijn in conflictgebieden. Uit alles moet blijken dat de Russische tanks veel beter zijn.

74 reacties

  • Kirsten De Laet

    1 jaar geleden
    Ik denk dat velen hier er te flauwtjes over doen en werkelijk denken dat de Russen het onderspit zullen delven. Wel, niets is minder waar. Al wie zo denkt gaat binnenkort grote ogen opzetten en ferm verschieten. Want de Russen hebben meer in petto dan wat ze tot hiertoe toonden. Zij zijn van den belange niet uitgeteld en ten einde raad. Maar ja, als straks de F16's, TomaHawks en Mirage's boven jullie hoofden knallen zal dit wel weer een zoveelste complottheorie zijn. Zet jullie maar schrap!
  • Yolande Toremans

    1 jaar geleden
    Iklees hier altijd dat er moet onderhandeld worden maar je denkt toch niet dat Poetin dan de Dombas en de Krim gaat teruggeven en hetland heropbouwen. Als je een burenruzie hebt over een stuk grond dat van u afgepakt is ga je dan akkoord dat hij het niet teruggeeft na erover te praten?
  • katty Philips

    1 jaar geleden
    Ze zijn er misschien nog niet maar dat lachen bewijst hoe ze in hun broek doen , Poetin is echt een getalenteerde leugenaar, alsook iemand voor wie een mensenleven niet telt, maar als hij echt veel lef heeft moet hij maar meevechten met zijn troepen,en niet in zijn mooi pakje.
  • Bart Verwegen

    1 jaar geleden
    De NAVO zou de oorlog aanwakkeren volgens Poetin? Hij had het vuur maar niet moeten aansteken zou ik dan zeggen, wie met vuur speelt verbrandt zijn vingers.
  • Jan Van Bavel

    1 jaar geleden
    Wat een grootspraak hebben die Russen, veel bla bla waar heel weinig ven terecht komt.