ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Drie luiaards sterven van de kou in vliegtuig op luchthaven van Luik

Op de luchthaven van Luik zijn drie luiaards gestorven in een vliegtuig dat vaststond door het winterweer. Dat meldt de Waalse dienst voor Dierenwelzijn. Aanvankelijk was er in de kranten van Sudinfo sprake van lippenberen, maar dat bleek om een verkeerde vertaling te gaan.

55 reacties

  • Nikolaas Bouman

    1 jaar geleden
    Dieren worden behandeld als een postpakket. Het is stuitend om dit te ervaren. Hier heeft niemand zijn verstand gebruikt. Vreselijk!
  • Patrick Vandeputte

    1 jaar geleden
    1 of meerdere Waalse journalisten kennen dus het verschil niet tussen een luiaard en een lippenbeer. Dat verschil is nochtans redelijk duidelijk.
  • Rudy Pauwels

    1 jaar geleden
    Luik is gespecialiseerd in vervoeren van dieren in het bijzonder paarden. De ideale omgevingstemperatuur van een paard is 4 graden , ik denk dat een dier dat uit Peru komt en naar Indonesië moet wel ander temperaturen gewoon is . Waar zijn die begeleiders dan waar ze zoveel tralala over maken als er een dier van de ene zoo naar de andere moet gebracht worden . In tv programma’s wordt het allemaal veel mooier voorgesteld dan hoe dat het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Schande is het .
  • Mo Haenen

    1 jaar geleden
    Beren of luiaarden, het dierenleed is even groot, terwijl de menselijke domheid en een schandalige asociale mentaliteit werkelijk de top is! Bovendien zijn luiaarden zelfs veel gemakkelijker te verplaatsen dan beren... het maakt de zaak nog erger... dit is geen kwestie van niet kunnen maar van niet willen...
  • Ronald De Smet

    1 jaar geleden
    De APU (Auxilliairy Power Unit) kon toch ook regelmatig eens aangezet worden, de flightcrew is zeker al die tijd niet aan boord gebleven en konden dus geevacueerd worden, de loadmaster, verantwoordelijk voor de lading, is waarschijnlijk ook van boord gegaan. Als men voor deze personen het toestel kan berijken kan men dat ook voor het geven van hulp aan de dieren.