Joe Cullen zwaar ontgoocheld na zijn niet-selectie, rechts: Dimitri Van den Bergh dan weer erg blij met zijn wildcard voor de Premier League.
Volledig scherm
Joe Cullen zwaar ontgoocheld na zijn niet-selectie, rechts: Dimitri Van den Bergh dan weer erg blij met zijn wildcard voor de Premier League. © instagram joecullen13/HLN

Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” - Dimitri Van den Bergh in “shock”

Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.” Tot ontzetting van de spelers die uit de boot vallen.

56 reacties

  • Tom Verhellen

    1 jaar geleden
    Groot gelijk Tobias, zeker PL-ticket verdiend. 2x HF in de 2 belangrijkste rankingtornooien: WK en Matchplay. En 2x een World Series of Darts gewonnen tegen alle toppers Vorig jaar: Gary Anderson enkel WK halve finale en toch zat hij in de PL, een pak minder dan Dimi dit jaar. Moest er een top4 speler Masters hebben gewonnen zat zelfs Clemens erbij. Ook vorig jaar geen EK-winnaar (Cross). Humphries speelde niets klaar in de grote rankingtornooien, Spijtig dat Cross de Master niet won.
  • Tobias Bouten

    1 jaar geleden
    Man wat een negativisme hier. Waarom een landgenoot zo afbreken? Los van het feit of zijn selectie verdiend is of niet blijft het een absolute topspeler. Laatste 16, kwart en halve finales op de grootste toernooien dit jaar... Maarja als je natuurlijk enkel de laatste rondes volgt heb je grote kans dat je hem eens zal zien verliezen. Al de overwinningen die daar aan vooraf gingen interesseren jullie niet. Schaam jullie. Lees zelfs dat hij nooit de top 10 zal halen. Excuseer? 2021 nog 5des
  • Steven van Nimwegen

    1 jaar geleden
    Onverdiend
  • robin ta

    1 jaar geleden
    Wat een hetze en dat voor een cafésport
  • Franky Malfliet

    1 jaar geleden
    Zoveel mogelijk landen mee laten doen voor de kijkcijfers