Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Shutterstock / Matej Kastelic

New York importeert massaal brandstoffen uit Rusland via een tussenstop in India

De Amerikaanse staat New York koopt massaal benzine en diesel aan uit India, dat profiteert van goedkope Russische olie. Dat blijkt uit gegevens die persbureau Bloomberg verzamelde.

32 reacties

  • phil smedts

    1 jaar geleden
    Slim van de Amerikanen, veel tamtam maken overal ter wereld, concurrenten van energie uitschakelen, Europa ertoe aanzetten/dwingen om niets meer van Rusland te kopen, waardoor ze hun eigen spullen hier aan woekerprijzen kunnen verkopen, terwijl ze zelf aan lage prijzen importeren uit Rusland. Wanneer gaan onze politici eens inzien dat ze moeten stoppen om zich als Amerikaanse lakeien te gedragen en zich aan alle kanten laten rollen, ten koste van de Europese burgers ?
  • Guillaume Bastings

    1 jaar geleden
    En zo worden de rijken steeds rijker.
  • Jozef Van der Elst

    1 jaar geleden
    Het is nu wel duidelijk, de manipulatie om Europa te laten opdraaien voor de economie van Amerika. En dat zeg ik al een ganse tijd. Biden wil zolang mogelijk de oorlog op Europees grond gebied in stand houden, de steun die hij zogezegd geeft aan Ukraine betaalt zich dik en dubbel terug aan zijn wapenindustrie. Hij is geen haar beter dan Trump maar de Amerikanen zien zich als superieur en wij slikken dat. Het zijn wolven in schapenvacht.
  • Marga De Bruyn

    1 jaar geleden
    Slim bekeken die Amerikanen en Europa maar met de vinger wijzen. Onze politiekers kunnen nog iets leren.
  • Marinus van Driel

    1 jaar geleden
    Hypocrisie ten top.