Mippie en Moppie 2 in Keerbergen
Volledig scherm
Mippie en Moppie 2 in Keerbergen © vertommen

Onderzoek Opgroeien afgerond: “Vergunning Mippie en Moppie 2 vanaf morgen ingetrokken”

KeerbergenDe vergunning van kinderdagverblijf Mippie en Moppie 2 in Keerbergen wordt vanaf 1 februari ingetrokken. Dat meldt het agentschap Opgroeien vandaag. Het kinderdagverblijf werd eerder tijdelijk geschorst nadat er beelden opdoken van een peuter die met ducttape aan zijn bedje werd vastgebonden.

2 reacties

  • Lissa Apostolidis

    1 jaar geleden
    help! Al onze opties zijn op, wij vinden geen opvang voor onze baby...wat moeten we nu doen...???? Mippie en moppie was de enige met plaats...
  • Anneleen De Hertogh

    1 jaar geleden
    Ik mag hopen dat er geen enkele vestiging van mippie en moppie ooit nog mag open gaan!! Wie kan deze organisatie nog betrouwen?? Het zullen jouw kindjes maar is zijn die daar zo behandeld worden.. ik werk zelf in een kinderdagverblijf ik verstijf van de frustraties als ik dit allemaal lees en hoor.. deze organisatie zou nooit nog met kinderen mogen werken dat is mijn mening hierover!
  1. Ze vonden elkaar dankzij Van Hool, nu zijn Renata (40) en Jef (45) allebei hun job kwijt: “Onze kinderen boden al hun spaarcentjes aan”
    PREMIUM

    Ze vonden elkaar dankzij Van Hool, nu zijn Renata (40) en Jef (45) allebei hun job kwijt: “Onze kinderen boden al hun spaarcent­jes aan”

    Bij Van Hool verloren 2.500 mensen hun job, maar het faillissement kwam bij Renata Julien (40) en haar partner Jozef ‘Jef’ De Hert (45) dubbel zo hard aan. Zij werkten al 20 en 18 jaar bij het busbouwbedrijf in Koningshooikt en leerden elkaar zelfs kennen op de werkvloer. “Een collega had hem m’n nummer, maar een foute naam bezorgd. Toen hij eindelijk durfde te bellen, vroeg hij of Rocco Granata thuis was...” Maar hoe het nu met hen verder moet, dat is niet om te lachen. “Die reis naar Zuid-Frankrijk deze zomer, gaat dat wel lukken? En wat zeggen we onze kinderen dan?”
    Heist-op-den-Berg
  2. Leuvense studenten ontwerpen hondenharnas alsof het voor hun eigen huisdier was: “Een leiband is te verstikkend”
    PREMIUM

    Leuvense studenten ontwerpen hondenhar­nas alsof het voor hun eigen huisdier was: “Een leiband is te verstik­kend”

    ‘Bobbie is big business’, kopte deze krant twee jaar geleden, nadat uit cijfers bleek dat de Belg in 2022 maar liefst één miljard euro meer spendeerde aan zijn huisdier dan vier jaar eerder. Terwijl steeds meer baasjes hun viervoeter beschouwen als volwaardig familielid, wordt de ouderwetse leiband dan ook alsmaar vaker ingeruild voor een harnas. Deze vier Leuvense UCLL-studenten ontwierpen dergelijk hebbeding alsof het voor hun eigen viervoeter was.
    Leuven